Project

Herstelde werkvloer voor Bonduelle

De productie mogelijkheden staan niet stil en voedingsbedrijf Bonduelle evolueert mee. Waar paletten met gevulde blikken vroeger manueel op de lopende band moesten gezet worden, om een etiket te krijgen, wilde de bedrijfsvoering dit automatiseren. Ook de robotarm te plaatsen, was een verstevigd stuk betonvloer nodig. Beto Care schoot meteen in actie.

Een grondige aanpak tijdens elke stap

Het beschadigde deel van de betonvloer werd eerst vakkundig verwijderd. Na zorgvuldige inzaging van het beton, doorheen de betonplaat van 25 cm dik, schoot het team met een kraan het ingezaagde stuk uit. De put werd verder uitgegraven tot 1,5 m diep. We plaatsten een folie in de put tegen opstijgend vocht. Zo garanderen we onze klanten steeds een langdurig geslaagd resultaat. Voor vele jaren zonder zorgen.

Voor het vullen van de put ging we grondig te werk, zodat debetonvloer opnieuw een robuust en esthetisch geheel vormt. De opvullingomvatte:

  • gaten van 15 cm diep boren in het omringende beton en de aarde voor bewapening, volgens vooraf nauwkeurig bepaalde intervallen
  • glasvezelstaven plaatsen in deze gaten voor de verankering van het beton
  • die geplaatste staven opspuiten met chemische verankering
  • betonnetten plaatsen op de glasvezelstaven
  • beton storten in de put

Gelijkaardig project in de pipeline?

Neem contact met ons op!

Een ijzersterke coating

De herstelde betonvloer verdiende uiteraard ook een praktische en nette afwerking. Om de coating goed te laten hechten op het beton, werd een oppervlakte van in totaal 150 m² opgeschuurd. Na een laag epoxyprimer bracht Beto Care 2 lagen hoogwaardige epoxyverf aan. Het resultaat: wie in de productiehal komt, zal nooit vermoeden dat de vloer in een recent verleden ernstig beschadigd was. Missie geslaagd!

Contact

Contacteer Betocare

Een nieuwe betonvloer maximaal beschermen of uw oude vloer terug in topconditie brengen? Neem contact op met Betocare voor een duurzaam resultaat.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.